Yoga Vikna

Yoga Vikna

Dette er en yoga retreat i unike omgivelser! Ut mot havet, hvor vinden blåser friskt og naturen er i konstant bevegelse. Praktiser pusteøvelser i ren frisk luft! Opplev å meditere med bølgeskvulp i bakgrunnen før du gjør noen yoga øvelser og speider ut mot havgapet!

Vi ønsker å gi deg en følelse av ro og harmoni. Du skal reise hjem igjen med ny kunnskap og mer energi.

Vi følger 5 punkter for sunn livsstil

  • Riktig Trening: Vi praktiserer klassiske yogaøvelser. Med mye fokus på ryggraden, dens styrke og fleksibilitet. Øvelsene bedrer balansen og påvirker de indre organer og det endokrine systemet.
  • Riktig Pust: Yoga lærer oss hvordan vi bruker lungene til sin maksimale kapasitet og hvordan vi kan kontrollere pusten. Dette gir energi og øker vitaliteten.
  • Riktig Avslapping: Når du greier å slippe spenninger i kroppen, slik at musklene får hvile, gir det en følelse av indre ro. Så gevinsten her er både fysisk & mental.
  • Riktig Diet: En yoga diett er vegetarisk. Bestående av rene, enkle, naturlige matvarer som er lett fordøyelig og fremmer helse.
  • Positiv Tenkning og Meditasjon: Vi blir hva vi tenker. Gjennom metoder for positiv tenkning vil du lære hvordan å skape positive og kreative tanker. Meditasjon åpner døren til intuitiv kunnskap og gir påfyll av positiv energi.

Retreat Dag

07:30 Meditasjon 08:00 Te 08:30 Yoga klasse 10:00 Frokost
12:00 Utflukt/workshop 14:00 Lunsj 15:00 Foredrag 16:00 Yoga klasse
18:00 Middag 20:00 Meditasjon